Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Keramički parket Forest – ekološki prihvatljiva serija PAR-KER® pločica

    01.04.2021. / 0 Komentara
    Par-Ker pločice, Porcelnosa

    Prilikom proizvodnje i razvoja novih proizvoda Porcelanosa uvek ima na umu zaštitu životne sredine – od smanjenja emisija i otpada nastalog tokom proizvodnje, do uvođenja upotrebe recikliranih materijala u proizvodni lanac. Jedan od eco-friendly projekata kompanije je i serija pločica Forest.

    Ova kolekcija se sastoji od četiri modela novih PAR-KER porcelanskih pločica sa završnom obradom koja imitira prirodno drvo.

    Izrađene su od preko 95% recikliranog čvrstog keramičkog otpada koji nastaje tokom proizvodnog procesa i prilikom njihove proizvodnje emituje se 40% manje CO2. Održive su i ekološki prihvatljive, a istovremeno visokokvalitetne, pogodne za zidne, kao i za podne obloge. Zadržavaju sofisticiranost i toplinu koju želite za svoj dom, kancelariju ili komercijalno okruženje.

    Otporne su na zračenje, vatru, vodu i vlagu uopšte, dostupne su i u neklizajućoj verziji, te su pogodne kako za unutrašnju, tako i za spoljnu upotrebu.

    Kolekcija je dostupna u četiri različite boje: Natural, Arce, Fresno i Acero.

    Nijanse su prirodne i variraju od opuštajuće i sjajne završne obrade u boji drveta, kao što je slučaj sa Forest Natural serijom, do elegantnih sivkastih tonova poput Forest Acero.

    Forest kolekcija je verifikovana od strane DAPcons programa koji okuplja održive proizvode i kompanije za proizvodnju građevinskog materijala u cilju smanjenja uticaja na prirodu i stvaranja održive budućnosti.

    O ovoj inovativnoj seriji saznajte više u Home Concept Porcelanosa salonu ili nas kontaktirajte za više informacija.

    Podeli

    Ostavi komentar