Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Najbolje Porcelanosa minimalističke kuhinje za 2021. godinu

    25.02.2021. / 0 Komentara
    Kuhinja Porcelanosa Kitchen

    Jednostavne, prostrane, otvorene, sa neutralnim tonovima, ravnim linijama, toplim osvetljenjem i obilnim prostorom za odlaganje, ove kuhinje su pravi primer koncepta “manje je više”.

    Funkcionalne i u sklopu dnevnog boravka, minimalističke kuhinje postaju sve popularnije u dizajnu enterijera. Jednostavne linije, neutralni tonovi i bele lakirane površine svaki prostor ispuniće svetlošću i redom.

    U PORCELANOSA kolekciji možete pronaći inspiraciju i ideje kako biste vašoj kuhinji dali minimalistički izgled.

     

    Manje zbrke, više reda

    Jedan od najvažnijih aspekata koji treba uzeti u obzir prilikom dizajniranja minimalističke kuhinje je uklanjanje svih nepotrebnih ukrasa i ostavljanje prostora urednijim i svetlijim.

    Gamadecor E5.30 Porcelain Brillo Roble kuhinja sa radnom pločom XSTONE Aged Dark Nature i Urbatek ormarićima pravi je primer kako kuhinja tamnih i hladnih tonova može izgledati svedeno i minimalistički zahvaljujući svom simetričnom i otvorenom dizajnu koji čini da se kuhinja “otvara ka spolja”. Kuhinjski delovi bez ručki, značajan prostor za odlaganje, elegantna slavina koja se neprimetno stapa sa radnom površinom i otvorene police za posuđe, koje usput imaju i dekorativnu funkciju, umnogome doprinose ovom stilu.

     

    Kako dekorisati minimalističku kuhinju

    Oplemeniti prostor estetikom i funkcionalnošću minimalističke kuhinje neverovatno je lako ako odaberete prave elemente. Postoji beskrajno mnogo načina za dizajn kuhinja koje su minimalističke i daju prednost udobnosti u odnosu na bilo šta drugo.

    Bele minimalističke kuhinje

    Bela boja je osnova u modernim minimalističkim kuhinjama zbog čistine i osvetljenosti koju daje prostoru. Gamadecor kuhinja E4.00 White Snow Mate Roble predstavlja potpuno beli dizajn, sa beskonačnom radnom pločom koja postepeno prelazi u sto i pretvara prostor u društveno središte. Estetika se takođe provlači kroz radnu ploču Krion Snow White 1100 EAST u beloj boji, u kombinaciji sa ormarićima od prirodnog drveta i funkcionalnim slavinama poput Noken slavina Pure Line ili Magnet.

    Minimalističke ostrvske kuhinje

    Ostrvske kuhinje ostavljaju više prostora i mogućnosti za skladištenje, dok ujedno pružaju osećaj odvojenosti od ostalih prostorija, poput dnevne sobe. Jedan takav primer je Gamadecor model R3.60 Marea Mate R1.70 Etimoe Land koji se može kombinovati sa Gamadecor Forma stolom i stolicama, Noken Arquitect slavinama i L’Antic Colonial Cement 1L Charcoal laminatnim podovima, pružajući vam odvažnu kuhinju koja je savršeno integrisana sa ostatkom enterijera.

     

    Podeli

    Ostavi komentar