Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    OSVEŽITE SVOJE KUPATILO SA OVIH 5 KOMBINACIJA PLOČICA

    27.11.2020. / 0 Komentara

    Kada je reč o uređenju ovog prostora u odabranom stilu dizajna enterijera, keramičke podne i zidne pločice imaju ključnu ulogu.

    Pri dizajniranju kupatila obično imamo na umu udobnost i wellness, a boje, nameštaj i materijali koje odaberete su ključne komponente unapređenja dizajna vašeg kupatila.

    Ovo je naš kratak vodič za dizajniranje modernih kupatila, u kojima su korišćeni proizvodi iz bogatog asortimana grupe PORCELANOSA.

     

    Kombinacije pločica za manja kupatila

     

    Ako želite da dodate osećaj većeg prostora svom malom kupatilu, velika ogledala, stakleni paravani, ostava sa kliznim vratima i zidni nameštaj su dobar izbor. Dajte prostoru jedinstvenu estetiku koristeći neutralne boje kao što su bela, bež i siva, kako biste dobili osećaj širine prostora.

    Ovaj neograničeni dizajn možete postići pomoću naše kolekcije keramičkih pločica Ibiza bi L’Antic Colonial. Sa pet različitih nijansi (betonska, tamna, siva, snežna i bela) i nekoliko završnih obrada (mat ili sjaj), pločice u ovoj kolekciji mogu se kombinovati sa mermernim sudoperima, rasvetom od kovanog gvožđa i radnim površinama od prirodnog drveta.

    Ceramica_Ibiza_Porcelanosa_plocice

    Druga opcija za redizajn manjih kupatila je kombinacija podova od keramičkog drveta i pločica inspirisanih prirodom, poput Marvel Pulido by Porcelanosa. Kolekcija inspirisana sivim mermerom reprodukuje sjaj i teksturu prirodnog kamena, istovremeno pružajući odličnu otpornost zahvaljujući tehničkim svojstvima keramike. U kombinaciji sa keramičkim drvetom Par-ker ™ Minnesota Moka (Porcelanosa), sa kružnim ogledalima i minimalističkim nameštajem, ovi komadi biće savršeni dodatak vašem kupatilu.

     

    Kombinacija pločica za kupatila u industrijskom stilu

     

    Industrijski stil postaje sve popularniji u svetu dizajna enterijera zahvaljujući osećaju za karakter i originalnosti. Nelakirano prirodno drvo, metalne lampe i restaurirani starinski nameštaj neki su dekorativni elementi koje biste možda želeli da uključite u ovaj stil kupatila. U grupi PORCELANOSA, neke od naših industrijskijih kolekcija keramičkih pločica uključuju KSTONE seriju Calacatta Gold, Okide ili Paonazzo Biondo kompanije Urbatek.

    XTone Paonazzo Biondo + Oxide Grey Urbatek

    Uzimajući mermer kao referentnu tačku, pločice velikog formata u ovim kolekcijama imaju prepoznatljive braon i zlatne žile koje će obogatiti vaš prostor bez potrebe za bilo kakvim dodatnim ukrasom. Koristite ove delove za povezivanje kupatila sa ostatkom kuće uzdržane monohromatske estetike.

    XTone Oxide Brown + Calacatta Gold Urbatek

     

    Pločice u boji za autentična kupatila

     

    Igrajte se sa komadima u različitim formatima, teksturama i bojama kako biste mogli videti kako će različite kombinacije funkcionisati u vašem kupatilu. Ako želite prostoru dati svež i originalan izgled, idite na Rhombus by L’Antic Colonial. Njegov geometrijski dizajn i visok nivo varijacija boja, dostupnih u četiri nijanse: krem, svetlo zelena, mornarska i bela, uneće vintage estetiku u prostore poput kupatila i kuhinja.

     

    Podeli

    Ostavi komentar