Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

-

+

Svrha sastanka

* Odaberite vreme sastanka između 10-18h

Bela je boja inspiracije

12.08.2019. / 2 komentara

Građevinska kompanija Miralbo Urbana SL objedinila je Porcelanosa kolekcije i dobila nagradu zbog toga.

Ova vila nalazi se u prirodnom okruženju Cala Ambolo i osvojila je nagradu za Najbolji stambeni objekat u Evropi.

Smeštena na vrhu Cala Ambolo u Havei Alikanteu, nasuprot Isla del Descubridoru, vila El Sueno uklapa se u prirodni pejzaž krečnjaka i kristalno čiste vode, čime je ovaj projekat kompanije Miralbo Urbana jedan od najistaknutijih.

Oblici i minimalan dekor stvaraju zanimljivu ravnotežu između ljudskih zadataka i onoga što je prirodno. Struktura se uklapa u okruženje bez vizuelnih kontrasta ili efekata. Zbog toga je na Međunarodnim nagradama za nekretnine osvojila nagradu za Najbolji stambeni objekat u Evropi.

Villa-El-Sue-o-24

Ova nagrada prepoznaje inovativni rad tima, napredak razvijen u pogledu dizajna i materijale koji se koriste u svakoj prostoriji.

Održiva arhitektura, avangardni dizajn, kvalitet građevinskih materijala i realizacija projekata ključni su principi koje zagovara Miralbo Urbana SL, ali i sve fabrike Porcelanosa grupacije.

Bela kao glavna tema

Bela boja vodeća je u ovoj porodičnoj vili koja se prostire na površini od 650m2 i tri sprata. Ton boje definišu kolekcije Oxo Line Blanco i Marmi China, zajedno sa Ona White Matt i Park White kolekcijama. Reljefi i volumeni koje nudi svaka od ovih zidnih pločica čine kupaonice svetlijim, ali i nesvakidašnjim.

Villa-El-Sue-o-23-1

Uz minimalnu estetiku i strukturu na otvorenom, najzanimljivija tačka u ovoj kući je veza koja se odvija između različitih prostorija povezanih liftom i stepeništem. Dok bez daha ostavlja Porcelanosa kuhinja Emotions 4.70 Blanco Snow, čiji su skladišni prostori skriveni, što odaje utisak da je ovaj prostor mnogo veći.

Villa-El-Sue-o-08

Postoji još jedan način da se razume kupatilo

U kupatilima je izabran zidni sanitarni čvor Forma, koji je kombinovan sa šarkirom iz iste kolekcije i podlogom bazena koji je napravljen od bademovog poda. Što se kupatilskog nameštaja tiče, korišteni su Soft i Nekt modeli. Instalirano je i nekoliko jednostavnih umivaonika, kao i kada klasičnog stila.

Villa-El-Sue-o-25

Podrum ove vile iskorišten je kako bi se napravio vinski podrum, kao i tursko kupatilo kompletno opremljeno KRIONtm materijalima, kao i sauna u kojoj je iskorišten plafonski tuš iz kolekcije Logic, kojeg karakterišu kaskade i kišni efekti.

Ovo je samo još jedan od dokaza zašto je Home Concept Porcelanosa najbolji izbor za svaki projekat.

Podeli