Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Dve nove serije keramičkih pločica

    14.02.2019. / 2 komentara

    Na sajmu CERSAIE 2018, Porcelanosa Grupacija prezentovala je dve nove serije kupatilskih elemenata. NEST i SMART serije koje su inovativne i drugačije, kao i SLOPE tuš koji koristi maksimalni potencijal vode, smanjujući potrošnju.

    NEST serija

    NEST predstavlja glatke, zaobljene linije, inspirisane asimetričnim formama koje su prisutne i u kojima dizajn teče glatko i prirodno kao voda. Ovaj pažljivi dizajn bez ćoškova čini njegovo održavanje i čišćenje brzim i jednostavnim, ujedno produžavajući životni vek i izdrživost.

    Serija se sastoji od nekoliko elemenata koji nude širok spektar opcija i kombinacija: radnih površina i jedinica, metalnih šasija i pribora, kao i završnih obrada pultova i kombinovanja crno-belog laka na ostalim elementima.

    nest3

    SMART serija

    SMART serija sastoji se od radnih površina i visećih drvenih jedinica. Ugrađeni ovalni umivaonik, napravljen od jednog ili dva udubljenja, ima integrisano prelivanje i može biti instaliran nezavisno, ili u pratnji sa visećim jedinicama – Sa jednom ili više velikih fioka, koje takođe mogu da se sklone, i završava se hrastom ili pepeljasto ofarbanim hrastom.

    SMART serija takođe uključuje opciju metalnog postolja sa drvenom ili metalnom policom. Dizajnirana je da se brzo postavi, kao i da njeno održavanje bude lako, bez narušavanja estetike ili funkcionalnosti.

    smart1

    SLOPE tuš

    SLOPE tuševe karakteriše inovativni dizajn, zbog kojeg voda teče prirodno, bez mogućnosti da se zadržava unutar tuša i to zahvaljujući kosoj površini. Veliki odvod (90mm), dozvoljava vodi da teče lagano i prekriven je nerđajućim čelikom.

    SLOPE ima široki otvor iz kojeg teče voda, ali je on obložen finim neprimetnim ramom, dozvoljavajući tako instalaciju bilo kog ekrana za tuš kabine i time sprečavajući prskanje vode van tuša.

    SLOPE tuš napravljen je od strane KRION® Shell-a, projektovanog mineralnog kompozita sastavljenog od primarnog i strukturnog tela, kao i naprednog površinskog sloja. Dostupan je u pet boja sa dve teksture.

    slope3

    Nadograđeni ATTICA i S+ LINE tuš ekrani

    Završne dekoracije ATTICA i S+ LINE ekrana obnovljene su prema novim trendovima.

    Horizontalni i vertikalni parametri zadržavaju neophodnu čistoću istaknutih karakterističnih linija. Njihov novi, modernizovani dizajn, zrači raznolikošću a dostupni su u mat i crnoj boji.

    acabados1

    Podeli