O nama

HOME CONCEPT - Jedinstveni salon u Srbiji

Home Concept je firma koja deli filozofiju Porcelanosa grupe. Kod nas možete pronaći širok spektar proizvoda Porcelanose, od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo. Home Concept izložbeni salon karakteriše usluga na visokom nivou i posvećenost detalju, što je prepoznatljiva karakteristika svih monobrend Porcelanosa salona. Grupa je specijalizovana za keramičke i porcelanske podne i zidne pločice  sa velikim izborom formata i završne obrade. Njeni proizvodi se ističu visokotehnološkim svojstvima, inovativnim dizajnom i nenadmašnim kvalitetom.

Danas, Porcelanosa grupa je vodeća firma na španskom i međunarodnom tržištu, koja radi u skladu sa čvrsto utvrđenim principima kao što su inovacije i kvalitet. Posebna pažnja je poklonjena obimnim ljudskim resursima, koje čine 5000 obučenih profesionalaca, i stalnoj brizi o investitorima i distributerima. Sa više od 40 godina iskustva, Porcelanosa grupa je prisutna u skoro 100 zemalja širom sveta, dostignuće koje je pripisano njenom jedinstvenom modelu poslovanja, koje čini osnovu za jake, dinamične korporativne strategije. Studija objavljena od strane Pricewaterhouse Coopers-a i Financial Times-a pozicionira je među najprestižnije firme na globalnoj mreži.

Raznolikost proizvodnje je odigrala ključnu ulogu u rastu jedne poslovne grupe koja je počela sa proizvodnjom jednog proizvoda: keramičkih pločica. Danas, grupa od osam fabrika nudi širok spektar proizvoda koji obuhvata kuhinje i kupatilsku opremu, kao i statusna (najsavremenija) tehnička rešenja za zgrade savremene arhitekture.

Porcelanosa grupu čini osam fabrika: Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Systempool, L'Antic Colonial, Butech, Noken i Urbatek. Posetite naš izložbeni salon gde će vam naši stručnjaci pomoći da nađete proizvode koji će najviše odgovarati vašim potrebama. Prepoznali smo potrebu tržišta za proizvodima koji ne prave kompromis sa nivoom kvaliteta proizvoda.

Prepoznali smo Porcelanosa grupu kao stabilnog poslovnog partnera.