Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Ukombinujte pločice sa stilom

    04.06.2019. / 0 Komentara

    Ono što čini porcelanske pločice idealnim za područja sa visokim prometom jeste njihova sposobnost da sakriju ogrebotine, habanje, pa čak i otpatke hrane.

    Sve pločice treba da se sastoje od istog materijala, a boja da bude u potpunosti ista bez obzira na seriju, tako da ogrebotine lako mogu da se prekriju.

    Rox-Dark-Nature-1

    Dnevne sobe, hodnici i predsoblja idealna su mesta za instalacije porcelanskih pločica. Takođe, one se mogu koristiti i u komercijalnim postavkama – Kao što su prodavnice, hoteli, restorani i druga mesta sa visokom fluktuacijom ljudi.

    Sve Porcelanosa pločice dizajnirane su da zadovolje zahtevne tehničke standarde, a većina njih pogodne su, kako za unutrašnju, tako i spoljašnju upotrebu. Elegancija porcelana ogleda se u oblicima i uzorcima koji repliciraju izgled prirodnog kamena.

    Serija Krono kombinuje realizam i eleganciju kamena sa kvalitetnim keramičkim pločicama. Krono je poznat po širokom spektru uzoraka, bogatim bojama i isprepletenim, takozvanim, venama.

    Na fotografiji ispod prikazana je kolekcija Krono Dark Nature, koja pokazuje kako prohladan hodnik može da privuče pogled dizajnom. Prirodno bogate teksture u Krono Dark Nature seriji naglašavaju dekor u okruženju.

    Krono-Dark-Nature-2

    Krono Clay Nature pločice idealan su izbor za oblaganje kupatila jer stvaraju umirujuće područje. Pločice stvaraju meditativnu atmosferu s prirodnim osećajem, dok male varijacije u boji i teksturi dodaju karakter umerenom dekoru.

    Krono-Clay-Nature-3

    Prirodni otisci prikazani na Kaos Black Nature pločicama prikazuju predivno kupatilo. Svideće Vam se kako se uklapaju sa dekorom koji ga okružuje što ga čini svestranom pločicom za korištenje u svim prostorijama, posebno tamo gde postoji vlaga. One su i odličan izbor kada se pločice koriste i kao dekoracija.

    Kaos-Black-Nature4

    Teksturirane pločice posebno su pogodne za upotrebu na otvorenom, kao i na prometnim mestima. Izdvajamo Stuc Black Texture koja nije samo zapanjujuća, već i idealna pločica za otvoren prostor. Ova svetlucava porcelanska pločica otporna je na mraz, na UV zračenje i na klizanje usled kišnih i zimskih dana. Razmislite o ugradnji ovih pločica na otvorene puteve, ili na delove oko bazena. Idealne su i za ukrašavanje okruženja, spoljašnjih zidova, kapija, bedema…

    Stuc-Black-Texture-5

    Kuhinja uvek može da se ulepša sa Morse Beige Nature keramikom. Prigušeni ton ovih pločica savršen je za dizajniranje savremene, rustične ili moderne kuhinje. Prigušena boja pruža više svetla i blistaviju okolinu.

    Morse-Beige-Nature-6

    Produbite paletu boja tako što ćete odabrati Savage Dark Polished pločice. Lepota ovog porcelana je da se može koristiti na različite načine –  Čak i iznad ograđenog kamina sa odgovarajućom primenom fasade koja se kreativno nanosi na zidni stub. Savage Dark su vodootporne pločice, što ih čini idealnim za oblaganje kupatila i bazena a mogu se koristiti i za spoljašnju upotrebu.

    Savage-Dark-Polished-7

    Trend oblikovanja otvorenih i zatvorenih prostora u životu podstakao je našu želju da otkrijemo prirdone elemente u kojima možemo da uživamo, bez obzira da li smo u zatvorenom prostoru. Pločice od porcelana dizajniirane su tako da usađuju harmoničan osećaj u domu, dok repliciraju osećaj prirodnih elemenata.

    Posavetujte se sa našim arhitektama. Pišite nam na office2@homeconcept.rs.

    Podeli

    Ostavi komentar