Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Umetnost i dizajn u kupatilu

    30.09.2019. / 0 Komentara

    Baviti se arhitekturom koja je zasnovana na prirodnoj osnovi znači praviti zgrade koje su deo industrijskog društva. Zbog toga PORCELANOSA sarađuje sa umetnicima koji kombinuju teksture, oblike i materijale – Ohrabrujući dobar ukus i večan dizajn.

    1. Faces od strane Ramón Esteve-a

    Faces je kolekcija koja je stvorena od skladnih univerzalnih oblika. Umetnik Ramón Esteve naglašava akrilne kvalitete kamena kroz neuporedive komade. Jedan primer za to je Faces Stand, podni stožer koji je izrađen od jedinstvenog bloka od prirodnog kamena i geometrijskih linija.

    The-Faces

    2. The Stone samostojeća kada od Foster+Partners

    Kamena samostalna kada kompanije Foster+Partners projektuje snagu prirodnog kamena u mramornom setu crne i sive boje, ili svetlo bež boje (Habana Dark, Capuccino Grei i Calgari stones). Ova kada predstavlja pravu skulpturu mira i uživanja. Spoj lepog i korisnog.

    6-piezas-esculturales-Porcelanosa

    3. The Duna umivaonik Gamadecor-a

    Industrijski dizajn je ono što izdvaja ovaj umivaonik od svih ostalih. The Duna formiran je od aluminijumskog lima u obliku kanala na koji je ugrađen umivaonik od prirodnog granita, nastao tehnikom “savijanja”. Dinamična treznost u metalnoj izvedbi.

    4-piezas-esculturales-Porcelanosa

    4. The Code stolica i ležaljka

    Među dizajnom PORCELANOSA nameštaja ističe se The Code stolica i ležaljka. Industrijski oblikovane konstrukcije sastavljene od niza čeličnih šipki zavarenih u šablonsku oblogu i jastuk obložen kožom – Pravi predmet i onaj potreban detalj svakom kupatilu.

    7-piezas-esculturales-Porcelanosa

    5. Vitae slavine arhitekte Zahe Hadid

    Vitae slavine deo su kolekcije VITAE koju je dizajnirala Zaha Hadid i simuliraju kretanje vode i njen organski oblik. Ova umetnica postigla je ravnotežu između ergonomije, dizajna i održivosti – Što predstavlja ceo rad i samu srž Zahe Hadid.

    Vitae

    6. PORCELANOSA kvadratasti nameštaj

    Odličan i jedinstven komad koji kombinuje dva materijala: Laminat od hrastove završne boje i tanke debljine porcelanskih pločica XLight Premium velikog formata. Igra mermera i drveta koji nude odličan kapacitet skladištenja.

    1-piezas-esculturales-Porcelanosa

    7. Almond serija

    Serija Almond pretvara kupatila u jedinstven prostor. KRION® Solid Surface, kao samostalno postavljeni elementi dodaju se oko samostojećih kada i umivaonika, kao i za dekorisanje nameštaja, radnih površina, oblaganje predmeta za obedovanje i drugo.

    3-piezas-esculturales-Porcelanosa
    Ovih sedam PORCELANOSA čuda prava su mala umetnička dela koja postavljaju bezvremeni trend i koji upotpunju prostor višim estetskim vrednostima.

    Da li ste u saglasnosti sa nama? Pišite nam u komentaru ispod.

    Podeli

    Ostavi komentar