Stilski uređena kupatila

Kupatilo je prostor u kojem se jutarnjim aktivnostima započinje dan, ali i prostor u kojem se završava. Ono, pored osnovne namene, ima i ulogu da smiri, opusti i oslobodi stresa. Ono mora da bude vrhunskog kvaliteta i izgleda. Ono mora da bude savršeno - Mora da bude prilagođeno Vama.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Svaki detalj bitan je. Zato Vam na raspolaganju stoji tim arhitekata koji će vašu kreativnu zamisao unaprediti i pretvoriti u pravo malo umetničko delo. Pomoći će Vam da kupatilo ne bude samo neophodna prostorija u domaćinstvu, već da ono bude mesto za uživanje. Mesto u kojem ćete dobiti energiju za ceo dan, ali i mesto u kojem ćete se opustiti i pripremiti za divan san.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Zbog čega su naša kupatila posebna?

  Porcelanosa kupatila obiluju različitošću stilova i dizajnerskih pravaca. Od klasičnih i tradicionalnih oblika i materijala do najsavremenijih tehnoloških rešenja za kupatila. Porcelanosa pruža estetski ugođaj, praćen najkvalitetnijom izradom, svakom kupatilu.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Izdvojene kategorije kupatila

  Koncepti kupatila urađeni samo za Vas, prema Vašim dimenzijama.

  Svaka od kolekcija uključuje modularne dizajne pružajući mogućnost prilagođavanja i uklapanja u prostorije različitih dimenzija, čineći Porcelanosa kupatila idealnim izborom kada su u pitanju dizajni malih kupatila, ali i dizajni projekata kao što su kupatila u hotelima, vilama, projekti poput spa i wellness centara, javnih toaleta i drugo.

  Wash basin · Vintage Crema Italia

  Posvećeni svakom detalju.

  Zaha Hadid, Ramón Esteve i Norman Foster, jedni su od najvećih imena iz sveta arhitekture i dizajna i kreirali su kupatila specijalno za Porcelanosu prema svojoj kreativnoj viziji, koja je nesvakidašnja i prkosi vremenu u kojem se nalazimo, a opet zadržava onaj tradicionalistički duh neophodan za kompletno estetsko uživanje.

  Lepota se prepoznaje u trenucima koje odvojite samo za sebe...

  Sa Porcelanosa kupatilima ne možete pogrešiti...

  Napravite kupatilo po svojoj meri!