Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Hrast igra vodeću ulogu u novim kuhinjama i kupatilima

    07.10.2019. / 2 komentara

    Modeli Elements E7 i E7 Roble Noche zadovoljavaju sve potrebe kuhinja i kupatila, a skladišni prostori postaju deo dekora.

    Poslednje serije PORCELANOSA nameštaja karakterišu jednostavni oblici i višestruka obrada lakiranim sjajem, matom i laminatom; oni zadovoljavaju zahteve i potrebe bilo koje vrste projekata.

    PORCELANOSA je od prirodnog hrasta napravila amblem za Cersaie 2019 (Međunarodni sajam nameštaja i keramike) i time postavila trend koji će nastaviti da se širi svetom.

    Kuhinja koja se stapa sa prostorom

    Cocina-E6-90-Roble-Alba-Gamadecor-Porcleanosa-2

    Model Elements E7 Roble Noche proizveden je od rezbarenog drveta Roble Noche uz kompaktni mineralni materija XTone Liem Dark Nature. Ovaj materijal oblikuje glavnu radnu površinu, što omogućava da se rerne ugrade u radnu površinu čime oslobađa prostor za rad.

    Cocina-E6-90-Roble-Alba-Gamadecor-Porcleanosa-3

    Još jedna serija E7 Roble Noche donosi rezbareno drvo Roble Noche zajedno sa čvrstom površinom KRION XLife 1100 i granurom Lemurian Blue Pulido iz kompanije L`Antic Colonial. Njegova tabla veličine 2,5m x 1,5m ima velike otvorene skladišne prostore, poput nameštaja i gornje police.

    Cocina-E6-90-Roble-Alba-Gamadecor-Porcleanosa-5

    Najsavremeniji nameštaj za kupatilo

    Predstavljeni nameštaj za kupatila nudi neophodne karakteristike da bi se zadovoljila potreba različitih tipova kupatila. Prilagodiv prema ukusima klijenata, ovaj komad prikazuje brojne završne obrade u lakiranom sjaju, lakiranom matu, drvu i laminatu.

    Mueble-Last-Gamadecor-Porcelanosa-2

    Jedna od drugih kolekcija koja se izdvaja je Tomo od kore hrasta. Dizajniran je kao i stari stolovi iz 19. veka, furniran u bakrenom hrastu i savršeno se uklapa sa najčistijom belom bojom Slim umivaonika u završnici Cien Sable.

    Mueble-Last-Gamadecor-Porcelanosa-3

    Kupatila koja gledaju prema napred.

    Podeli