Home concept

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Jedinstveni salon u Srbiji

  Home Concept Porcelanosa firma deli filozofiju Porcelanosa grupacije - Raditi u skladu sa čvrsto utvrđenim principima kao što su inovacije i kvalitet. Kod nas možete pronaći širok spektar proizvoda Porcelanose, od keramičkih pločica i sanitarija, kupatilskog i kuhinjskog nameštaja, do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

  5000

  Obučenih profesionalaca

  40+

  Godina iskustva

  100

  Zemalja

  8

  Fabrika

  Raznolikost proizvodnje odigrala je ključnu ulogu u rastu jedne poslovne grupe koja je prvenstveno počela sa proizvodnjom keramičkih pločica. Danas, grupa od osam fabrika nudi širok spektar proizvoda koji obuhvata kuhinje i kupatilsku opremu, kao i statusna (najsavremenija) tehnička rešenja za zgrade savremene arhitekture.

  Sve Home Concept Porcelanosa izložbene salone karakteriše usluga na visokom nivou i posvećenost detalju, što je prepoznatljiva karakteristika svih monobrend Porcelanosa salona. Ekskluzivni zastupnik Porcelanosa Grupacije u Srbiji je kompanija Energy Net.

  Posetite Home Concept Porcelanosa izložbene salone kako bi Vam naše arhitekte pomogle da kreativnu zamisao sprovedete u delo i pronađete vrhunske proizvode koji će najviše odgovarati Vašim potrebama.

  Vidimo se:

  Zrenjaninski put 92, Beograd

  Temerinska 111, Novi Sad