Home concept

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

-

+

Svrha sastanka

* Odaberite vreme sastanka između 10-18h

Jedinstveni salon u Srbiji

Home Concept Porcelanosa firma deli filozofiju Porcelanosa grupacije - Raditi u skladu sa čvrsto utvrđenim principima kao što su inovacije i kvalitet. Kod nas možete pronaći širok spektar proizvoda Porcelanose, od keramičkih pločica i sanitarija, kupatilskog i kuhinjskog nameštaja, do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

5000

Obučenih profesionalaca

40+

Godina iskustva

100

Zemalja

8

Fabrika

Raznolikost proizvodnje odigrala je ključnu ulogu u rastu jedne poslovne grupe koja je prvenstveno počela sa proizvodnjom keramičkih pločica. Danas, grupa od osam fabrika nudi širok spektar proizvoda koji obuhvata kuhinje i kupatilsku opremu, kao i statusna (najsavremenija) tehnička rešenja za zgrade savremene arhitekture.

Sve Home Concept Porcelanosa izložbene salone karakteriše usluga na visokom nivou i posvećenost detalju, što je prepoznatljiva karakteristika svih monobrend Porcelanosa salona. Ekskluzivni zastupnik Porcelanosa Grupacije u Srbiji je kompanija Energy Net.

Posetite Home Concept Porcelanosa izložbene salone kako bi Vam naše arhitekte pomogle da kreativnu zamisao sprovedete u delo i pronađete vrhunske proizvode koji će najviše odgovarati Vašim potrebama.

Vidimo se:

Zrenjaninski put 92, Beograd

Cara Nikolaja II 75, Beograd