Dnevni boravci

Jedina prostorija u domu koju koristimo za porodična okupljanja, za izležavanje tokom celog neradnog dana, za romantična ispijanja vina u kasnim večernjim satima i nezaboravna druženja sa prijateljima. Prostorija u kojoj se sve tajne otkrivaju, neprežaljene ljubavi oplakuju i lepi trenuci veličaju. I bilo da gledate film, pravite novi raspored, dečiju predstavu... Sećanje na vreme provedeno u ovoj prostoriji je nešto što će uvek izazivati lep osećaj u Vama.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Zahvaljujući Porcelanosa keramici prilagođenoj dnevnim boravcima i ostalim sobama, sva lepa sećanja biće pozvana stilom, izgledom i kvalitetom vrhunskih pločica.

  Bilo da su Vam potrebne obloge za pod, zid, mozaici, dekorativna keramika i keramika pogodna za kamine, tehnologija izrade garantuje njihovu efikasnost, kvalitet i dug vek, dok veliki izbor dekorativne šare vrhunski izgled podržavajući sve arhitektonske stilove.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Zašto Porcelanosa prostorije?

  Malim detaljima kreira se stil, dok se kvalitetom i vremenom uloženim u izradu garantuje izdrživost. Porcelanosa kreamika nudi oboje. Bilo da su obloge malih ili velikih formata, one su otporne na udarce i abraziju čineći ih idealnim i sigurnim izborom za Vas i Vaše ukućane.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Izdvojene kategorije proizvoda

  Koncepti dnevnih boravaka urađeni samo za Vas, prema Vašim dimenzijama.

  Naše arhitekte biće Vaši najbolji prijatelji dokle god svoju zamisao i viziju svoje prostorije ne sprovedete u delo. Posavetovaće Vas, pomoći Vam oko kombinovanja elemenata, keramičkih obloga i estetskog rešenja prostorije. Svojim znanjem i kreativnošću napraviće prostor koji će odgovarati Vama i Vašem načinu života.

  Wash basin · Vintage Crema Italia

  Detalji stvaraju razliku

  Svaka kolekcija pločica prilagodiva je i jednostavna za ugradnju. Izrađene su od prirodnih i recikliranih materijala čineći ih ekološki pogodnim. Pored standardnih, Porcelanosa nudi i širok izbor keramičkog kamena koji odražava veliku raznovrsnost koja se nalazi u našem prirodnom okruženju: Granit, krečnjak, kvarcit i bazalt, sa posebnim naglaskom na njihovo tonalno bogatstvo i raznolikost. Zbirke, takođe, uključuju rafiniranu upotrebu odabranih mramora koje se ističu svojom elegantnom razlikom.

  Dnevni boravak je mesto gde dolazimo kada želimo da usporimo svet...

  Neka lepe uspomene nikada ne izblede

  Odaberite najbolje za sebe