Kuhinjski koncepti

Kuhinje su definitvno srca domaćinstva. One su hramovi kojim se svaki član rado vrati. Hramovi u kojima je svaka slobodna površina dobrodošla, a dodatni prostor od velikog značaja. One su i mesta u kojima zvuci i mirisi nose značenja osobena samo pojedinicima - Mesta u kojima se upoznajemo sa prošlošću i gradimo mostove koje spajamo sa budućnošću.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  U kuhinjama, bez obzira da li su one velike ili male, bitne su dve stvari – Da budu ergonomske i da imaju puno svetla. Ergonomija podrazumeva velike radne površine, praktične sitnice i sve na dohvat ruke. Dok joj svetlo gradi karakter i pruža uživanje.

  Kitchen furniture · G039 Mouse mate

  Šta čini naše koncepte posebnim?

  Porcelanosa kuhinje dizajnirane su tako da odgovaraju potrebama Vas i Vaših ukućana, stilom koji je karakterističan Vašem domu, pritom zadržavaju funkcionalnost na visokom nivou kako bi olakšali svakodnevne kuhinjske čarolije. Praćeni trendovima u dizajnu, na dnevnom nivou uvode se novi materijali u razne kuhinjske komponente, koji su dizajnirani za potrebe skladištenja, sa dodatnim stubovima, visokim ormanima i integrisanim kućnim aparatima.

  Kitchen furniture G039 Mouse mate

  Izdvojene kategorije kuhinja

  Koncepti kuhinja urađeni samo za Vas, prema Vašim dimenzijama.

  Vaši kulinarski talenti još više će se istaći uz različite koncepte koji odišu karakterom. Bilo da Vam je potrebna kuhinja vrhunskog izgleda i dizajna za dom, hotel, restoran ili specijalne namene i evente, naš tim arhitekata prihvatiće izazov i napraviti ih prema Vašim potrebama i željama.

  Kitchen furniture · G039 Mouse mate

  Inovativne i praktične.

  Jedinstveni dizajn kuhinja, prirodna lepota, materijali kao što su staklo, drvo, KRION radne površine, kvalitet i udobnost pomažu da se stolovi, stolice i kuhinjski nameštaj izdvoje od svih ostalih. Njihova toplotna i vatrootporna svojstva omogućavaju da izdrže visoke temperature. Svi kuhinjski elementi u skladu su sa stardardom UNE-EN ISO 1186, samim tim poseduju i antibakterijska i anti-alergijska svojstva.

  Dobru kuhinju možete da kupite kod nas, ali samo vi imate tu moć da od nje napravite srce doma...

  Naše kuhinje jednostavno su drugačije.

  Pošaljite upit i uverite se sami.