Stilski i praktični garderoberi

Svako od nas ima neophodnu garderobu koju voli da začini različitim bojama, novim trendovima i sitnicama kojim pokušavamo da predstavimo nešto drugačije, zanimljivije i bolje. Svaka različita faza života praćena je novim drugačijim stilom, svaki taj stil novim komadom garderobe, a svaki komad garderobe zahtevao je nešto praktičnije - Tražio je stilske i praktične garderobere.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Dodatan i raspoloživ prostor u svakom domu visoko je cenjen. Pogotovo kada se taj prostor u potpunosti iskoristi tako da svaki delić ima svoju funkciju, a svaki komad garderobe mesto predviđeno baš za njega. Zbog toga Porcelanosa nudi garderobere sa beskrajnim vrstama fioka i priborom, kako bi savršeno postavili i odložili svakodnevne neophodne odevne komade.

  Wardrobes · Foc Roble Cacao / Blanco Superior Textil

  Koje su prednosti naših garderobera?

  Mnoštvo stilova i različitih završnih obrada, kao što su prirodno ili obojeno drvo, mat ili polirani lakovi i laminati, kao i mogućnost kombinovanja ovih opcija, izdvajaju Porcelanosa garderobere od svih ostalih, pružajući Vama i Vašem načinu života sve one neophodne uštede vremena, kako bi se posvetili bitnijim stvarima.

  Wardrobes · Natura Roble Marengo / Lino Cancún Textil

  Izdvojene kategorije garderobera

  Koncept garderobera je osmišljen tako da se uklopi u svaki prostor po Vašoj meri.

  Svaki komad Porcelanosa nameštaja pravi se prema dimenzijama neophodnim za Vaš prostor. Zbog toga, na usluzi su Vam vrhunske arhitekte koje će pomoći da se ideja skicira, premeri i prilagodi dimenzijama prostora predviđenim za garderober.

  Wardrobes · Foc Blanco Artico / Lino Habana Textil

  Čuvari vašeg stila.

  Bilo da su Vam neophodni garderoberi u domaćinstvu, ili garderoberi prilagođeni buticima, Porcelanosa će učiniti sve da zadrži Vaš stil, stil Vašeg brenda, pa čak i da ga podigne na viši nivo. Ne treba da brinete oko nepotrebnih sitnica, svi će se oduševiti praktičnošću i izgledom vrhunskih garderobera.

  Svaki predmet u garderoberu treba da zadovolji jedan od dva kriterijuma: korisnost i radost...

  Uz naše garderobere uvek ćete imati mesta za još jednu kombinaciju.

  Napravite garderober po svojoj meri.