Terase i otvoreni prostori

Svaki trenutak proveden na terasama i otvorenim prostorima računa se samo ukoliko je bio prijatan, imao divan pogled, šoljicu dobre kafe, društvo, voljene osobe ili trenutak za Vas i Vaše misli. Svaki taj trenutak ostaće upamćen samo zahvaljujući pojedinim detaljima, detaljima koji neće ometati - Detaljima koji će ulepšati prostor i predstaviti Vas i Vaš način života u najboljem svetlu.

Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Svaka pločica koja se nađe na otvorenom prostoru ili balkonu mora da zadovolji određene kriterijume. Mora da bude čvrsta i da poseduje gustinu, da ima dug vek trajanja, da bude izdržljiva kako vremenske prilike ne bi imale uticaja na nju, da ima neklizajuću podlogu i, naravno, da zadovoljava više dizajnerske, arhitektonske i estetske standarde.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Zbog čega Porcelanosa terase i otvoreni prostori?

  Porcelanosa pločice jedinstvene su i pravljene sa posebnom pažnjom. Napravljene su od najkvalitetnije gline i peska koji se spajaju na višoj temperaturi od one koja se koristi za proizvodnju druge keramike. Poseduju neophodnu gustinu kako ne bi pucale prilikom hladnih zimskih i vrelih toplih dana. Zahvaljujući unikatnim i jedinstvenim šarama idealno se uklapaju sa svim dizajnerskim stilovima.

  020 Antic Colonial Showroom 2017

  Izdvojene kategorije terasa

  Koncepti terasa urađeni samo za Vas, prema Vašim dimenzijama.

  Naš tim arhitekata potrudiće se da kutci kao što su terase, letnje bašte i otvoreni prostori budu kutci kojima ćete se rado vraćati. Da u njima uživate dok čitate neku dobru knjigu, ispijate kafu, slikate na platnu, uživate u najnovijem albumu omiljenog izvođača ili jednostavno provodite vreme sa porodicom i prijateljima.

  Wash basin · Vintage Crema Italia

  Posvećeni svakom detalju.

  Bilo da su u pitanju mali prostori ili otvorene površine, svaki ovakav projekat predstavlja estetski izazov koji Porcelanosa lako rešava. Zbog inovativnog dizajna, svaka keramička obloga, bila ona zidna ili podna, kombinuje se sa većinom drugih zidnih i podnih Porcelanosa pločica, smanjujući time mogućnost za greške, a povećavajući mogućnost kreativnog izražavanja.

  Najlepša privilegija je posmatrati promene u svetu sa svoje terase...

  Neka mesto za ispijanje kafe bude najprijatnije mesto u domu.

  Odaberite najbolje za svoj dom