Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  OSVEŽITE SVOJU TERASU AUTENTIČNIM PORCELANOSA PODOVIMA

  09.04.2021. / 0 Komentara

  Proleće je pravo vreme da razmišljate o redizajniranju prostora u svom domu i pronađete nove funkcije i mogućnosti njegovog korišćenja. U toplim danima pred nama, terase će postati omiljeno mesto, pa ih možete ulepšati i osvežiti zamenom podnih obloga, inspirisanih prirodnim materijalima iz Porcelanosa kolekcije.

   

  Drveni podovi za spoljne terase

  U poslednjih nekoliko godina drvo je postalo jedan od najčešće korišćenih materijala za podove, zato što prostoru daje osećaj udobnosti i topline.  PAR-KER® keramički parket kombinuje mekoću prirodnog drveta sa tehničkim karakteristikama keramike. Kolekciju Forest Cognac u boji trešnjinog drveta odlikuje postojanost, s obzirom da je veoma otporna na ekstremne temperature, habanje, udarce i ogrebotine. Takođe, ima i neklizajuća svojstva, a sa svojim 95% recikliranim sastavom doprinosi i zaštiti životne sredine.

  Par-Ker Forest Cognac terasa

  FOREST COGNAC

  Pločice dostupne u formatima 14,3 x 90 cm i 22 x 90 cm, sa standardnom završnom obradom i 14,3 x 90 cm sa neklizajućom završnom obradom.

  Veliki formati pločica

  Keramičke podne pločice velikog formata kao što su Bottega Acero de Porcelanosa (HIGHKER®) ili XTONE pružiće osećaj širine malim prostorima, zahvaljujući svojim neutralnim bojama, prefinjenim linijama i mekoj teksturi.

  Još jedna kolekcija koja je idealna za terase sa ograničenim prostorom je Ámsterdam by L’Antic Colonial, dostupna u 4 nijanse: beloj, bež, sivoj i pesak sivoj. Asortiman izgleda prirodnog kamena napravljen je tako da izgleda istrošeno, sa mekanim kontrastima i sedimentnim izgledom, kako bi se prostori učinili svetlijim.

   

  Pločice za balkone

  Kako bi rešio problem sa kosinama i neravnim površinama na terasama i balkonima, Butech je razvio sistem izdignutih podova (STEk) koji je kompatibilan sa modelom PAR-KER®, HIGHKER® i XTONE. Ovaj sistem omogućava da sakrijete tehničke instalacije ispod poda, što dovodi do boljeg izgleda i lakšeg održavanja i popravke hidroizolacionih sistema.

  U slučaju da imate pokriven balkon, možete se opredeliti za Newport Venis kolekciju. Ove podne pločice poboljšavaju osvetljenost i trajnost prostora, objedinjući unutrašnjost i spoljašnjost zajedničkim dizajnom. Ako želite da vaša veranda bude u američkom stilu, savetujemo vam da odaberete Tanzania Nut kolekciju, koja je dostupna u različitim formatima, sa odlikama teksture zrelog drveta.

   

   

  Podeli

  Ostavi komentar