Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

-

+

Svrha sastanka

* Odaberite vreme sastanka između 10-18h

L’ac Classic – inovativni hrastovi podovi

10.06.2021. / 0 Komentara

Home Concept Porcelanosa Vam predstavlja 11 nijansi inovativnog hrastovog poda koji se može postaviti na tri načina, u zavisnosti od potreba različitih projekata.

 

Drvo je vrhunski, svestrani materijal koji nikada neće izaći iz mode, naročito u dizajnu enterijera gde se može koristiti za kreiranje toplijih, širih prostora u kombinaciji sa bilo kojim stilom.

Isto važi i za Classic, novi L’ac parket od prirodnog hrasta, dostupan u 11 nijansi koje se mogu položiti na tri načina (Luxor, Chevron i Herringbone).

 

Luxor, jednostavnost u Ebano nijansi

Dimenzija 39×39 cm i debljine 1.3 cm, u boji Ebano, sa srednjim/visokim čvorovima, idealan je za spajanje unutrašnjih i spoljašnjih površina.

Parket Classic u Ebano nijansi

 

Chevron, u formi riblje kosti

Sa pet nijansi koje možete izabrati (Brown, Ceniza, Natur Rus, Natural i White) uz polaganje u formatu riblje kosti, ova kolekcija – dimenzija 59,5 x 13 cm i debljine 1,4 cm – daje dodatni osećaj osvetljenosti i snage svakom prostoru.

Parket Chevron Classic u formi riblje kosti

 

Herringbone  – kreativnost bez granica

Dostupan u našim najvećim dimenzijama – 72,5×13 cm, debljine 1,4 cm – ovaj pod u obliku riblje kosti idealan je za veće prostorije u svim svojim nijansama: boji jasena, smeđoj, kamel, sivoj i nijansi Natur.

Classic parket 1L Herringbone Ash Antic Colonial

Podeli

Ostavi komentar