Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    L’ac Classic – inovativni hrastovi podovi

    10.06.2021. / 0 Komentara

    Home Concept Porcelanosa Vam predstavlja 11 nijansi inovativnog hrastovog poda koji se može postaviti na tri načina, u zavisnosti od potreba različitih projekata.

     

    Drvo je vrhunski, svestrani materijal koji nikada neće izaći iz mode, naročito u dizajnu enterijera gde se može koristiti za kreiranje toplijih, širih prostora u kombinaciji sa bilo kojim stilom.

    Isto važi i za Classic, novi L’ac parket od prirodnog hrasta, dostupan u 11 nijansi koje se mogu položiti na tri načina (Luxor, Chevron i Herringbone).

     

    Luxor, jednostavnost u Ebano nijansi

    Dimenzija 39×39 cm i debljine 1.3 cm, u boji Ebano, sa srednjim/visokim čvorovima, idealan je za spajanje unutrašnjih i spoljašnjih površina.

    Parket Classic u Ebano nijansi

     

    Chevron, u formi riblje kosti

    Sa pet nijansi koje možete izabrati (Brown, Ceniza, Natur Rus, Natural i White) uz polaganje u formatu riblje kosti, ova kolekcija – dimenzija 59,5 x 13 cm i debljine 1,4 cm – daje dodatni osećaj osvetljenosti i snage svakom prostoru.

    Parket Chevron Classic u formi riblje kosti

     

    Herringbone  – kreativnost bez granica

    Dostupan u našim najvećim dimenzijama – 72,5×13 cm, debljine 1,4 cm – ovaj pod u obliku riblje kosti idealan je za veće prostorije u svim svojim nijansama: boji jasena, smeđoj, kamel, sivoj i nijansi Natur.

    Classic parket 1L Herringbone Ash Antic Colonial

    Podeli

    Ostavi komentar