Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Kako opremiti kupatilo? – Konzolni vs. stojeći dizajni

    27.02.2019. / 0 Komentara

    Toaleti su važan deo kupatila zbog njihove stalne upotrebe. Stoga, pre dizajniranja kupatila,  neophodno je znazi i šta se sve nudi kako bi se napravio pravi izbor. Dizajni, formati i završne obrade bitni su, ali treba uzeti u obzir i estetiku i inovativnost, kao i primenjenu tehnologiju koja će poboljšati udobnost i kvalitet života.

    Podni ili konzolni elementi?

    Za koji god stil da se opredelite nećete pogrešiti. Konzolni/zidni elementi nude više minimalističku i lakšu estetiku. Zbog toga što nisu postavljeni na pod, imaju i manje vidljivih elemenata, a čišćenje i održavanje toaleta čine mnogo lakšim. Dok podni elementi dolaze u mnogim formatima, uključujući i one koji su kompaktniji i ne zahtevaju nikakav dotan rad oko instalacije.

    Porcelanosa nudi široku seriju toaleta za oba tipa instalacije. Kolekcije Arquitect i NK Concept ističu se svojim tradicionalističkim dizajnom i podnim elementima, dok se Forma, Essence-C, Tono i Lounge serije ističu svojim visećim/zidnim dizajnerskim stilom. Porcelanosa, za sve ove kolekcije, garantuje pouzdanost proizvoda, sprovođenjem zahtevnih i funkcionalnih testova, zajedno sa testom ispiranja, koji su akreditovani od strane međunarodnih sertifikacionih tela.

    como-elegir-un-inodoro-04

    como-elegir-un-inodoro-05

    Oblik i dizajn su bitni takođe

    Izabran dizajn toaleta odrediće estetiku kupatila, zbog toga Porcelanosa sarađuje sa brojnim arhitektama iz celog sveta, među kojima su i imena kao što je Norman Foster, Zaha Hadid… Čiji se dizajni razlikuju od konvencionalnih. Kako bi poboljšali iskustvo, svi Porcelanosa saloni u svetu sarađuju i zapošljavaju arhitekte, koji će se potruditi da vašu zamisao pretvore u pravo malo umetničko delo. Uz pomoć već postojećih Porcelanosa elemenata, kreiraće kupatila koji stvaraju tečni dizajn, podsećaju na kupatila iz ranijih perioda, oduševljavaju vas praktičnošću… Jer Porcelanosa nudi svestranost koja se može prilagoditi svakom prostoru i gotovo svakom džepu.

    Zahvaljujući materijalima, vrhunska keramika dostupna je sa raznim završnim obradama, samim tim kvalitetnija i izdrživija. Takođe, nude se i mehanizmi kao što su Soft Close, meki mehanizam sedišta i poklopac toaleta; i Lift Off, koji omogućava da se sedište ukloni radi boljeg održavanja i čišćenja.

    Toaleti za mala kupatila

    Mala kupatila pravi su izazovi. Zbog toga Porcelanosa nudi kolekciju Acro Compact koja je idealna za mala kupatila. U slučaju visećih/zidnih wc školjki, Porcelanosa je dizajnirala seriju kao što je Essence-C Compact, dubine vodokotlić 510mm, umesto 560mm, Essence-C standardnih dimenzija ili Acro Compact Rimless toalete, koji imaju projekciju od 490mm.

    SMART kupatila: Kupatila budućnosti

    Pametna kupatila jedan su od trenutnih trendova koji definišu kupatila budućnosti. Tehnologija koja se primenjuje u svakodnevnom životu za povećanje uživanja podstakla je kreiranje inteligentnog NK Concept komada, posebno dizajniranog da poboljša udobnost korinsika i ličnu higijenu kroz pranje vodom. Sustav samokontrole omogućava razlikovanje između pranja i prednjega pranja, kao i pranje u tri položaja kako bi se povećao opseg upotrebe i prilagodio svakoj osobi. Osim toga, omogućava regulaciju temperature vode i dolazi sa sušačem sa tri različita nivoa. Ostale karakteristike senzora su za grejanje sedišta i prisustva, kao i svetlo za noćnu upotrebu.

    Takođe, primenjuje se i Rimless NC Clean koncept na sanitarije, koji takođe poboljšavaju čistoću komada, tako što voda efikasno dostiže sve uglove WC školjki. Ovaj sistem dostupan je u zidnim toaletima Forma, Essence Compact i Acro Compact.

    Toaleti vodenih šuma: uštedite do 56% vode

    Ušteda vode u kupatilima moguća je, pogotovo uz Porcelanosa Noken Water Forest toalete. Zahvaljujući Eko dvostrukim sistemima za ispiranje, prilagođava se vodeni pritisak različitim potrebama i time se dolazi do uštede. Pa tako Eko sistem smanjuje potrošnju od šest litara na tri litre, kao i potrebe od 4,5 litre do 3 litre. Male promene, ali veliki koraci prema održivosti.

    Podeli

    Ostavi komentar