Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Transformišite sobu oblikom pločica

    05.02.2019. / 0 Komentara

    Zanimljivo je koliko samo jedan mali detalj može da promeni karakter neke prostorije. Bilo da je to dekorativno cveće, neka nesvakidašnja lampa ili samo keramička pločica koja nije standardna i koja se oblikom izdvaja od svih ostalih u domu. Zbog toga izdvajamo nekoliko novih pločica iz Porcelanosa grupacije koje odstupaju od standardnih i pružaju neizmerne mogućnosti.

    Pločice iz podzemne železnice (Subway Tiles)

    Pločice iz podzemne železnice su kombinacija pravougaonih pločica koje su u modu zakoračile 1904. godine kada su prvi put korištene za ukrašavanje stanica podzemne železnice u New York-u. One se uglavnom koriste u kuhinjama i kupatilima, ali takođe se mogu pronaći i kao podne pločice. Na fotografiji ispod istaknuta je WORN VERDIGRIS keramička pločica koja nudi jedinstven način dodavanja boja i linija u prostoru zahvaljujući svojoj nesvakidašnjoj, a opet, bogatoj boji. Predviđene su za stvaranje VINTAGE dekora, ali prepustite mašti na volju i osmislite svoje stilove.

    Worn-Verdigris

    Ukoliko želite da stvorite svež i maštovit prostor preporučujemo MALAGA MOSTAZA keramičke pravougaone pločice koje znaju da stupe u kontakt sa bilo kime. Prilagodive su skoro svakom prostoru, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama dostupne su u roze, okeanskoj, plavoj, sivoj, zelenoj i bež boji.

    Malaga

    Ukoliko Vam je potrebno da prostoriju velike površine podignete na jedan viši, a opet neobičan stil, preporučili bi FORM HUB BROWN sa šarama koje podsećaju na riblju kost. Dostupne su u belim, kremastim i nekoliko apstraktnih pravougaonih oblika. Idealne su za pod i dekoraciju poda.

    Form

    Ukoliko Vam je potreban dodir elegancije i originalnosti onda preporučujemo mozaik pločice. WOOD EVEN je jedan od naših omiljenih mozaika jer se dobro uklapa u bilo koji dekor i nudi neobičan trodimenzionalni efekat.

    WoodEven

    Kvadratasti oblici

    Kvadrataste pločice često su MUST HAVE pločice zato što mogu lako da se premere, kao i da se uradi procena koliko pločica je potrebno za pokrivanje određenog područja. Pločice se kreću od 5 cm do 60 cm, pa čak neke i do 122 cm. Naša preporuka su svakako NAZARI SAFI koje su prekrasne pločice kvadratastog oblika sa blagim toplim sjajem i privlačno glatkom površinom.

    Nazari

    Šestougaone pločice

    Iako se šestougaoni oblici već duže vremena koriste kao jedan od načina isticanja prostorija i dodavanja karaktera istim, tek od nedavno, postale su pravi hit. Šestougaone pločice vrlo se lako instaliraju i sa njima se mogu napraviti razni uzorci na zidu. Izdvajamo H2BLANCO keramičke pločice koje na jedinstven način privlače pažnju, pružajući pokret i teksturu zidu zahvaljujući svojim atraktivnim 3D efektima.

    Faces

    Šta god da radite – Razmišljajte izvan okvira i budite kreativni. Šta više, dizajnirajte uzorke, spajajte različite boje i oblike. Na primer, mozaici se montiraju na mreže i jednostavni su za rad i kombinovanje. Korištenjem neobičnih i komplementarnih oblika ističete delove i stvarate nesvakidašnje prostore. Tematizujte kutke i samo određenim delovima u prostoriji dodelite neki stil. Igrajte se sa bojama i oblicima i stvorite prava mala umetnička dela.

    Podeli

    Ostavi komentar