Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Porcelanosa projekti: Elegancija i održivost

    05.08.2019. / 2 komentara

    La Moraleja, stambeni prostor smešten u gradu Alcobendas, jedan je od najekskluzivnijih stambenih područja u Madridu i jedan od mnogih uspešnih projekata Porcelanosa Grupacije.

    Levitt-ova kuća, čiju su obnovu nadgledali CSO Arquitectura i Numero 26, jedinstven je projekat koji odiše elegancijom, ali i održivošću.

    Projekat renoviranja uključuje i kompletnu promenu fasade, ploče na prvom spratu, povećanje površine za 108m2. Što se unutrašnjosti kuće tiče, prostorije su temeljno promenjene i dodato je trospratno stepenište. Druga osobina ove stambene kuće je ogromna količina sunčeve svetlosti koja je dostupna zahvaljujući velikim prozorima. Sobe su prostrane i sa minimalnim dekorom; Cirkulacija se pojačava uklanjanjem dela unutrašnjih zidova.

    2-Vivienda-Levit-Alcobendas-Porcelanosa-01

    Ekskluzivnost i osobine

    Studiji CSO Arquitectura i Numero 26 ponudili su rešenja kompanije Porcelanosa Grupo kako bi različitim oblastima pružili eleganciju i osobnost u Levitt-ovoj kući. Parket 1L od 12cm x 220cm x 1.1cm, izrađen od prirodnog hrastovog drveta izabran je za podove u dnevnoj sobi, kuhinji, studiju, spavaćim sobama i dnevnoj sobi. Ovaj materijal, zajedno sa izloženom ciglom i pločicama, vodeći je u projektu i uključen je u sve segmente enterijera i eksterijera.

    2-Vivienda-Levit-Alcobendas-Porcelanosa-02

    Kupatila su, takođe, opremljena Porcelanosa proizvodima. Keramika Bianco Carrara daje zidnim pločicama klasičan stil svojim mermernim efektom.

    Pure Line Wood nameštaj, sa prostranim fiokama, zajedno sa slavinama i zidnim toaletima, kao i tuš kabina proizvedena od vrhunskog kompaktnog minerala, savršeno se uklopila u ceo koncept.

    8-Vivienda-Levit-Alcobendas-Porcelanosa

    Ostali proizvodi Porcelanosa Grupacije, koji su uključeni u kupatila, su Arquitect tuš kabine, kade Ecolite i Basic Snow Nature, kao i Urban kolekcija kupatilskog nameštaja.

    Kuhinja oplemenjena je Blanco Nubol i Nieble kolekcijama, uključujući radnu površinu KRIONtm Solid Surface, koju karakteriše lako održavanje i antibakterijsko svojstvo. Ceo koncept upotpunjen je Hotels kolekcijom baterija i keramičkim zidnim pločicama Bianco Carrara 33.3cm x 100cm.

    5-Vivienda-Levit-Alcobendas-Porcelanosa

    Takođe, Gamadecor garderoberi i ormari implementirani su u skoro svaku prostoriju i kombinovani sa belom kožom i laminatnim efektima.

    Svi zahtevi održivosti i energetske efikasnosti ispunjeni su prilikom renoviranja ove kuće. Projekat uključuje izolaciju kako bi se ostvario veći toplotni komfor i manja potrošnja energije. Pored toga, podno grejanje i hlađenje uspešno je sprovedeno zahvaljujući toplotnim pumpama. Topla voda u domaćinstvu dolazi iz termalnih solarnih panela koji su podržani aerotermalnom tehnologijom.

    1-Vivienda-Levit-Alcobendas-Porcelanosa

    Podeli