Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  Starwood: Keramičko drvo

  19.08.2019. / 2 komentara

  Starwood kolekcija kompanije PORCELANOSA Grupo može da izdrži udarce i sve vremenske (ne)prilike, što ih čini idealnim za prostore kao što su tržni centri, restorani i prodavnice.

  Starwood serija 6 uključuje ukupno 26 tonova koji reprodukuju vene i čvorove iz vrsta drveta kao što su: Hrast, orah i bukva – Sve u najsitnijim detaljima.

  Zbog tačne imitacije drveta, Starwood je pretvoreno u jednu od najtraženijih kolekcija – Pogotovo od strane investitora.

  Starwood-Tanzania-Wine-Porcelanosa

  Šesta serija, i to: Tanzanija, Nebraska, Minesota, Vankuver, Nairobi i Namibija; zajedno sa 26 tonova, mogu da se koriste za podne ili zidne pločice. U odnosu na sastav, odlikuje ih visoka otpornost na jake vremenske (ne)prilike, UV zrake, udarce i habanje izazvane stalnom upotrebom sredstava za čišćenje.

  Bezvremenski i nepromenjiv

  Bezvremenski i delikatan karakter s kojim dolazi dizajn ovih komada i toplina kojom odišu omogućuju mu postavljene kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom. S obzirom na čvrst sastav, slabo održavanje i lako čišćenje ovaj materijal čini savršenim za velike javne prostore kao što su: tržni centri, aerodromi, restorani i skladišta.

  Starwood-Vancouver-Silver-25-cm-x-150-cm-Urban-Caliza-Nature-80-c

  Ovo je sigurno i pouzdano kreamičko drvo, jer su njegove serije otporne na klizanje, što sprečava bilo kakvo klizanje na vlažnim mestima, kao što su kuhinje, kupatila i delovi oko bazena.

  Zbog svetlih i tamnih boja Starwood se može koristiti za stvaranje bilo koje atmosfere. Bilo da je u pitanju rustični, minimalistički, nordijski, industrijski ili nautički stil. Takođe, svi Starwood komadi dobro se stapaju sa stolovima napravljenim od gvožđa, stakla, drveta i mermera; kao i tkaninama i aluminijumskim lampama. Takođe, korpe za posteljinu i pletene tkanine, zajedno sa stolicama od čelika i stakla, odlično se uklapaju sa ovim keramičkim komadima.

  Starwood-Namibia-Nogal-Nature-Porcelanosa

  Komfort i upadljiv dizajn pod istim krovom.

  Zakažite sastanak i opremite svoj prostor samo najkvalitetnijom keramikom.

  Podeli