Zakažite sastanak

Zakažite sastanak

  -

  +

  Svrha sastanka

  * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

  URBATEK pretvara akvarel u porcelanske pločice na 26. Međunarodnoj izložbi

  04.02.2019. / 2 komentara

  XLight zidne i podne keramičke pločice su raznovrsne, lagane i izuzetno optorne. Kako bi proširili svoju kolekciju, u kompaniji URBATEK odlučili su da uvedu dve nove serije Stam i Tempo koje su inspirisane umetničkim trendovima 20. veka i koje su prvi put predstavljene u kompanijskom salonu na 26. Međunarodnoj izložbi.

  Mediteranske nijanse

  Tonovi Stam-a mešaju se sa svetlima i senkama koje omogućavaju konsolidaciju dinamičnijih prostora. Bež i siva boja karakterišu toplinu i stvaraju meke mat površine – Vizuelno zagrevajući prostor. U XLight kolekcijama uvodi se ručno izrađen dekor koji omogućava kombinaciju različitih baza.

  | Usredsredili smo se na stvaranje sinterovanih minerala iz sirovina sa većom čistoćom kako bi se postigla prilagodivost i autentičnost koju svi kupci i klijenti traže u svojim projektima, objašnjava menadžer URBATEK-a Pablo Ruiz.

  Tempo serija ističe se zbog svoje industrijske estetike sa cementnim završnim slojem. Velike podne i zidne pločice reprodukuju teksture ovog materijala. Hromatska ravnoteža postignuta je kroz tri tona – Crni, beli i sivi ton.

  Obe serije dostupne su u formatima 120 cm x 250 cm i 120 cm x 120 cm.

  Postignuća koja URBATEK fabrika dostiže opravdava svojom tehnološkom posvećenosti i stalnim poboljšanjem materijala i veličina.

  | Tehnologija nam je omogućila da unapred simuliramo prirodne proizvode, što dovodi do boljih rezultata. Pored toga, ovi krajnji proizvodi su usavršeni zbog sinteriranja i tehnološke ultra zbijenosti. To nam je omogućilo da smanjimo poroznost, što dovodi do veće prilagodivosti, zaključuje Ruiz.

   

  Podeli