Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    5 neverovatnih kupatila sa drvenim pločicama

    29.07.2019. / 0 Komentara

    Ništa nije bolje od drveta kada je u pitanju kreiranje lepog i bezvremenog enterijera. Pa zašto ga onda ne bi koristili i u kupatilu?

    Naravno, mnogi odmah pomisle da mešanje drveta sa vlagom zvuči kao recept za katastrofu, ali ko kaže da nije moguće? Zahvaljujući Porcelanosa pločicama koje imitiraju drvo možete da kombinujete lepotu i prirodnu toplotu drveta sa trajnošću i lakim održavanjem. Da bismo Vam to dokazali, predstavljamo izbor kupatila sa keramičkim drvetom koji će omogućiti više.

    Drveni akcenti

    Keramičko drvo iskorišteno je za isticanje delova kupatila iza kade i postizanje wellness efekta. Kombinujte keramičko drvo sa sivim pločicama i crnim završnim slojevima da bi postigli Japandi izgled, kao ovaj na fotografiji ispod.

    drveni-efekat-u-kupatilu-porcelanosa-1

    Bela i drvena tuš kabina

    Postoje mnoge šeme boja koje se mogu koristiti prilikom dekoracije kupatila, ali malo njih ostavlja bez reči kao što ostavlja kobinacija bele boje i drveta. Velika prednost mešanja je u tome što dok bela boja unosi modernost u okruženje, drvo vraća bezvremenu privlačnost prostoru koje nikada ne izlazi iz mode. Savršena kobinacija klasičnog i savremenog.

    drveni-efekat-u-kupatilu-porcelanosa-2

    Geometrijske pločice za kupatilo

    Geometrijske zidne pločice idealne su za dodavanje vizuelnog interesa vašem kupatilu, čak i više ako ih kombinujete sa velikim četvrtastim keramičkim pločicama, kao što je slučaj na fotografiji ispod. Rezultat je jednostavno spektakularan, zar ne?

    drveni-efekat-u-kupatilu-porcelanosa-3

    Feng Shui u kupatilu

    Stručnjaci Feng Shui uređenja preporučuju korištenje zemljanih elemenata za uravnoteženje energije u kupatilu. Prema tome, preporučene boje za kupatila su pasteli, zemljani i beli tonovi. U tom smislu, preporučujemo Vam da koristite pločice različitih tonaliteta (kao na primeru ispod) da biste dobili toplu i prijatnu atmosferu koja prati pravila ovog tradicionalnog kineskog koncepta.

    drveni-efekat-u-kupatilu-porcelanosa-4

    Drvo i beton za kupatilo

    Ukoliko tražite industrijski izgled za kupatilo, betonske podne pločice savršene su za Vas. Kombinujte ih sa zidnim keramičkim drvetom i belim gredama da biste stvorili moderno i sveže kupatilo.

    drveni-efekat-u-kupatilu-porcelanosa-5

    Sve dodatne informacije u vezi sa keramičkim drvetom možete dobiti pozivanjem Home Concept Porcelanosa maloprodajnih centara.

    Podeli

    Ostavi komentar