Zakažite sastanak

Zakažite sastanak





    -

    +

    Svrha sastanka





    * Odaberite vreme sastanka između 10-18h

    Kako dodati rustičan izgled u dom?

    26.08.2019. / 0 Komentara

    Rustično je više od prideva; to je filozofija života koja je zasnovana na dva osnovna, ali suštinska principa – Jednostavnosti i prirodnosti.

    Rustični stil nastoji da liči na šarm i lepotu koje se nalaze u poljima i šumama, planinama i morima, ističući organske i nerafinirane elemente, poput sirovog drveta, kamena, kože i tekstila poput pamuka, lana i vune.

    Rustični stil prilično je širok. Shodno tome, postoji nekoliko načina za stvaranje rustične estetike, svaki prilično drugačiji od drugog. Zbog toga izdvajamo nekoliko primera kako dodati rustičan izgled u dekor doma.

    Drvene grede

    drvene-grede-Nebraska-tea
    Drvene grede nagnutih plafona uvek možete da ostavite vidljivim. One čine da prostor izgleda udobnije, ali i ugodnije, i dodaju savršen detalj rustičnom stilu u bilo kom domu. Za povećanje efekta, najbolje je koristiti istu vrstu drveta i na podovima i na zidovima. Na fotografiji iznad korištene su Porcelanosa Nebraska tea pločice koje stvaraju da se osećate kao da se nalazite u kolibi koja se nalazi usred šume.

    Kamin od prirodnog kamena

    rustic-home-decor-Worn-Anthracite

    Praksa je da se kamen koristi za isticanje delova u prostoriji, pogotovo onih koji okružuju kamine. Uvek se možete odlučiti za kamene kamine koji će odgovarati sveukupnom tonu sobe, ili odabrati nijansu koja će mu biti kontrast. Predlažemo vam da odaberete sivi prirodni kamen, poput ovog na fotografiji iznad, i da ga ukombinujete sa bezvremenskim laganim drvenim ili kamenim podom i nekom lepom kožnom foteljom. Sigurni smo da će ova prostorija postati omiljeno mesto u kući.

    Rustični dekor

    rustic-home-decor-Austin-Natural

    Rogovi, ako nas pitate veštački, savršeni su za radne sobe i kućne biblioteke u domu. Nikada ne izlaze iz mode i svestrani su, što ih čini bezvremenim i trajnim ukrasnim elementom. Pored toga, pleteni nameštaj, cepanice, drveni detalji u kombinaciji sa prirodnim kamenom daju neophodnu toplotu i estetsko uživanje.

    Nameštaj od sirovog drveta

    rustic-home-decor-Safari-Arena

    Rustični nameštaj nema predvidive linije ili uzorke, za razliku od modernog ili klasičnog nameštaja. Razlog tome je materijal od kog se rustični nameštaj izrađuje. Stvari poput nerafiniranih krošnji drveća, grana i grančica koriste se za pravljenje stolova, uzglavlja, polica za knjige, ogledala, okvira ili kreveta, nudeći autentičan izgled.

    Ponovo povezivanje sa prirodom znači prepuštanje njenim zavodničkim moćima. Odaberite Porcelanosa keramiku, javite nam se.

    Podeli

    Ostavi komentar